lördag 22 november 2008

I've got much to tell you!

Var ska jag börja? Igår var jag på bönebasen, det var hur grymt som helst! Jag kände bara hur Gud fyllde mig med mer tro, ny energi och mer glädje. Efter mötet fick vi reda på att The Weakening hade vunnit Bandits tävling med sin låt Weakening Thoughts :). Senare satte sig John Robin och spelade elgitarr (som vanligt). Jag och Eve satt med och diggade en liten stund. Sedan frågade John Robin ifall Eve kunde skriva texter till hans musik. Det hela slutade med att jag och Eve sjöng texten till en utav hans låtar :). Sedan kom Therese och sa att våra röster passade bra ihop. Haha jag har drömt om att kunna sjunga men aldrig trott att jag har kunnat. Så jag blev så sjukt glad när Therese sa så!

Efteråt drog jag, Viggen och John Robin hem till mig. Jag hade nämligen både föräldrafritt och syskonfritt så vi kunde härja runt så mycket vi ville. Det var gött att hänga med dem. Ibland känns det som man bara sitter och pluggar hela tiden och aldrig är social, så detta var skoj!

Idag har jag och Viggen filmat TV 10:s julkalender. Hehe med tanke på hur lite vi egentligen gjorde så fick vi grymt mycket. Mat, godis, bananer plus att det var skoj. Men måste erkänna att det blev lite segt efter ett tag men ändå :P

Mamma och Pappa har kommit hem från England idag. De köpte bl.a annat en metalskiva till mig:). De hade frågat efter ett brutalt, kristet, metalband i en kristen skivbutik. "Ja, det ska låta som de spyr" sa mamma haha. Så himla coola föräldrar man har jajamensan! Nu vill jag också åka till England. Hoppas man får åka dit snart för det verkar vara ett roligt land att besöka :)
God bless you!

1 kommentar:

Evelina sa...

Du ÄR duktig på att sjunga! :)