måndag 20 december 2010

Det sura äpplet som kallas för Terrorism!

Det har varit mycket debatt om självmordsattentatet  i Stockholm för över en vecka sedan. Svenska folket blev verkligen tagna på sängen. Svenska Regeringens handlingsförlamning avslöjades då det tog ett helt dygn innan man kommenterade händelsen. Svenska medier var inte bättre. Faktum är att både BBC och CNN var snabbare i sin nyhetsrapportering. Debatten om hur Sverige ska skydda sig mot terrorism och Sveriges närvaro i Afghanistan har blivit heta debattämnen igen. Och visst hör de ihop, för vår närvaro i Afghanistan gör oss till pricktavlor för Islamistisk terrorism. Jag tror inte att någon svensk tycker att detta är något positivt.

Men samtidigt som vi diskuterar hur vi ska kunna skydda oss mot terrorism så får vi inte glömma bort de kristna irakierna! Utvisningarna av kristna irakier fortsätter som på löpande band. Detta trotts att Migrationsverket vet att det sker en utrensning av kristna i Irak idag. Det som hände i Stockholm den 11:e december är vardagsmat i  Irak. Lite solidaritet med de kristna irakierna hade inte varit fel!

 
Nu när vi också har fått smaka på det sura äpplet så borde vi kunna känna med dem som tvingas äta det varje dag!  Det jag vill säga är att Sverige måste sluta tvångsutvisa kristna irakier!

Inga kommentarer: